Офис столове IRON HORSE

Имате ли нужда от ергономичен офис стол, който може да издържи на взискателната среда 24/7? Ето няколко причини, поради които трябва да надстроите до офис стол IRON HORSE.

Причина № 1: Тестван за 24-часова работна среда.

Всички ергономични офис столове IRON HORSE са тествани по ANSI / BIFMA X5.1, изпитване за безопасност и издръжливост, което подлага стола на 18 различни стрес теста. Моделите IRON HORSE Seating 5000 Series и Big & Tall са тествани по ANSI/BIFMA X5.11 за тежки потребители. Серията IRON HORSE 4000 е тествана по FNEW 83-269 за столове за интензивна употреба в 24-часова среда в контролни зали.

Причина № 2: Характеристики за тежко натоварване и качествени компоненти.

Всяка функция в продуктовата линия на IRON HORSE Seating е внимателно проектирана, за да гарантира, че предлагаме качествен стол специално разработен за командната зала. Всички модели се доставят на нашите клиенти в напълно сглобен вид, като в тях са вложени само висококачествени компоненти. Роботизирано заварена стоманена рамка и формована възглавница от пяна с висока плътност. Накланящ / люлеещ механизъм за високо натоварване. Машинно обработени зъбни механизми. Газов амортисьор за високо натоварване. Накланящи се подлакътници / 3D подлакътници за високо натоварване. Алуминиева 5-лъчева основа.

Причина № 3: Широка възможност за индивидуални потребителски настройки

Всеки оператор се нуждае от правилната комбинация от комфорт, поддръжка и производителност, която да пасва на уникалната форма на тялото му във времето. IRON HORSE столовете за интензивна употреба имат до 7 различни регулируеми функции, които им позволяват ергономично да паснат на различни потребителски размери на едно и също работно място през целия ден.

Причина № 4: Гаранция и поддръжка

Нашата цялостна гаранция покрива вашите столове за 10 години (рамка), 5 години (структурни компоненти, механика и амортисьор) и 3 години (възглавница / тапицерия / колела / подлакътник) в условията на денонощна употреба. 

Ние разполагаме с вътрешен специалист по гаранция и поддръжка, който ще се справи директно с вашите запитвания по бърз и професионален начин.